Content Website

Antwerp
Management School

Academische website met stijl

Een modern contentplatform waar
design en conversie netjes hand in hand gaan.

Een duurzame partnership

Sinds 2016 werken Lunar en Antwerp Management School reeds samen op hun digitale projecten. Niet alleen lanceerde we hun vorige website, maar voerde ook het nodige onderhoud uit en aanpassingen. In 2020 lanceerde verlengden we onze partnership met een nieuwe website.

Ams image1
Ams image2

Nieuwe locatie, nieuwe branding, nieuwe website!

De Antwerp Management School heeft een hele transformatie achter de rug. Ze verhuisden naar hun nieuwe locatie in het historisch centrum van Antwerpen, ze staken hun logo en huisstijl volledig in het nieuw, … Een nieuwe website kon dus niet uitblijven!

Na een leuke jarenlange samenwerking werden we opnieuw gekozen voor de creatie van de AMS-website. De reden achter deze keuze is helder. We kennen AMS zeer goed en bouwden heel wat voortschrijdend inzicht uit. Dat stelt ons in staat om in een mum van tijd een volledig proces uit te rollen.

Een partner voor… alles

Design

 • Intake gesprekken
 • Uitdagingen in kaart brengen
 • UX
 • Grafisch op basis aangeleverde branding + consistent

Ontwikkeling

 • CMS configuratie
 • Marketing Automation integratie
 • Hubspot
   Ams image3

   Een consiste digitale branding

   Tijdens de designfase werd de nieuwe huisstijl van AMS volledig gedigitaliseerd. De verschillende AMS-doelgroepen kregen immers elk hun eigen kleur, stijl en foto’s toegekend. Die kleuren en stijlen werden netjes doorgetrokken op het uit de kluiten gewassen digitale platform.

   Daarna bouwden onze developers een uitgebreide integratie met Marketing Automation-platform HubSpot. Op die manier werd de nieuwe website het centrale middelpunt van de marketing van AMS.

   Ams image4
   Ams image5

   KPI driven webdesign

   Deze langetermijnrelatie en stabiele innovatie zorgt er ook voor dat AMS altijd een digitale stap vooruit blijft. We kennen de klant, het project, het proces, ... door en door. Dit laat ons toe om in relatief korte tijd nieuwe functionaliteiten in te zetten.

   Award-winning

   Een content-heavy website die meteen ook designwise in het oog springt, het is niet iets wat je iedere dag ziet. Dat is ook de mensen van International Design Award opgevallen. Zij gaven de AMS-website een Silver Award in de categorie digital/web design. Iets waar we zéér fier op zijn.