Platform

Greystone Recruitment

Optimaliseren van een recruitment platform

Optimaliseren van een recruitment platform.

Greystone mockup 3

Optimaliseren van een recruitment platform

Greystone Recruitment is actief in de competitieve sector van rekruterings en het vinden van leads en talent is cruciaal.

Hoewel Greystone Recruitment in enkele jaren tijd uitgroeide tot een toonaangevende speler in België, wilde het bedrijf zijn digitale aanwezigheid verder versterken.

Om hun inspanningen te maximaliseren en hun concurrentiepositie te verbeteren, had Greystone Recruitment een online platform nodig die was geoptimaliseerd voor leadconversie en naadloos verbonden was met verschillende CRM-tools.

Greystone mockup 4
Greystone mockup 6

Converteren van kandidaten, bedrijven én recruiters

Greystone speelt in op 3 doelgroepen, die elk op een andere manier aangesproken worden. We hebben volgende doelgroepen gedefinieerd en getarget:

  • Kandidaten: het aantrekken van nieuwe leads is het primaire doel, en de currency waarmee Greystone werkt. We verzamelen deze leads dankzij een aantrekkelijk aanbod van vacatures, en een ‘refer a friend’ programma
  • Werkgevers: Greystone biedt persoonlijke recruitment consultants die zich richten op het vinden van de meest geschikte kandidaat voor werkgevers. Via getuigenissen en een gepersonaliseerde blog helpen we hen hun verhaal te brengen
  • Recruiters: voor een snelgroeiend bedrijf in een competitieve markt is het essentieel om zoveel mogelijk potentiële sollicitanten te overtuigen van jouw verhaal. Door in te zetten op events en social media kan Greystone indrukwekkende cijfers neerleggen van een jaarlijkse groei met 30%.
Greystone mockup 2

Aanpak

Om Greystone Recruitment te helpen bij het vinden van de beste oplossing, heeft Lunar samengewerkt met het bedrijf om een website te ontwikkelen die is gebaseerd op een sterk digitaal fundament. Voor deze website is Craft CMS gekozen als de CMS technologie omdat dit een robuuste en schaalbare oplossing biedt. Om de integratie met Bullhorn ATS en Sharpspring CRM mogelijk te maken, hebben we de standaard form-builder functionaliteit uitgebreid en alles opnieuw opgebouwd onder de motorkap.

Bovendien hebben we alle templates op maat herbouwd en daarbij hebben we de bestaande designs onderworpen aan een kritische UX-review. Door middel van een uitgebreide contentbuilder kan Greystone Recruitment nu ook zelfstandig landingspagina's bouwen die voorzien zijn van formulieren, banners en modals. Voorheen moesten zij hiervoor leunen op third-party tools.

Craft CMS is een CMS-platform dat vooral geschikt is voor websites die veel content bevatten. Het is een schaalbaar en flexibel platform dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie. Met de uitbreiding van de form-builder functionaliteit hebben we ervoor gezorgd dat Greystone Recruitment de benodigde integraties kan maken met Bullhorn ATS en Sharpspring CRM, zodat de website naadloos aansluit op hun bedrijfsprocessen.

Het op maat herbouwen van de templates heeft ervoor gezorgd dat de website niet alleen visueel aantrekkelijker is geworden, maar ook beter aansluit op de wensen en behoeften van de verschillende doelgroepen. De contentbuilder stelt Greystone Recruitment in staat om snel en gemakkelijk landingspagina's te bouwen die zijn geoptimaliseerd voor conversie. Door te investeren in deze technologische oplossingen kan Greystone Recruitment hun digitale aanwezigheid verbeteren en meer leads genereren.

Greystone mockup 1

Resultaatgedreven aanpak

Dankzij de geoptimaliseerde website heeft Greystone Recruitment haar online aanwezigheid en interne bedrijfsprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen. Door de naadloze integratie met Bullhorn ATS en Sharpspring CRM stroomt informatie minder foutgevoelig doorheen de organisatie.

Het op maat herbouwen van de templates heeft ervoor gezorgd dat de website beter aansluit op de wensen en behoeften van de doelgroep, en de uitgebreide contentbuilder stelt Greystone Recruitment in staat om snel en gemakkelijk landingspagina's te bouwen die geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Dankzij de vlotte samenwerking met het product-team en open communicatie tussen beide partijen hebben we een platform gerealiseerd die het schalen van de onderneming toelaat.

Greystone mockup 6