Launching
experiences.

Lunar creëert digitale ervaringen die het leven van hun gebruikers verbeteren. Ons multidisciplinair team is gefocust op één doel: de positie van een merk in de markt versterken. Dat doen we door een slimme combinatie van future-proof en creatieve, technologische oplossingen.

We zetten continu alles op alles op zaken te creëren die de vooropgestelde doelstellingen overtreffen én de potentiële klanten van onze klanten verbazen.

Jobs image1
Service image4
Ams
Payroller
Cocacola
Vrt
Fomu
Playmobil
Ghent U
Vacature
AMS
FOMU
Zapfloor
Markant
Keolis
Startit
De Standaard
Bpost Bank

We laten merken een versnelling hoger schakelen en lanceren ervaringen die gebouwd zijn op creativiteit & technologie.

Doordachte & doelgerichte
oplossingen.

Ambitieuze plannen vragen om een specifieke en doordachte aanpak.
Daarom focussen we ons op 3 gerichte expertisedomeinen.

Website
development

Lunar is de go-to partner voor websites die verbazen. We maken visueel onderscheidende en gebruiksvriendelijke websites voor start-ups, KMO's en multinationals. Dankzij ons klantgericht proces creëren we websites die afgestemd zijn op de doelstellingen van uw onderneming.

Deze websites op maat worden ondersteund door het gebruiksvriendelijke en uiterst veilige Craft CMS. Zo bieden we onze klanten de maximale flexibiliteit en het onderscheidend karakter dat hun merk verdient.

  • Creative Design
  • User Experience Design
  • Website Development

Applicaties & platformen

We helpen onze klanten bij de analyse, het design, de ontwikkeling en het uitrollen van digitale tools die hun bedrijfsprocessen een boost geven. Zo werkten we de afgelopen jaren aan gebruiksvriendelijke intranetten, CRM's met alles erop en eraan en automatisaties die diensten versoepelden.

Dankzij ons flexibel proces en onze MVP-mindset kunnen we startups efficiënt laten schalen en grote organisaties op een vlotte manier laten overschakelen naar innovatieve digitale oplossingen.

  • Concept & MVP
  • App Design
  • App Development

Branding & Positionering

We helpen u bij merkbepaling, zetten uw merk in de markt en laten het evolueren doorheen de jaren. We laten uw bedrijf opvallen in de menigte door uw sector en aanbod zorgvuldig in kaart te brengen.

Dat doen we door de ontwikkeling van brand guides en unieke visuals die de herkenbaarheid van uw merk vergroten. Vervolgens passen we onze brand guidelines toe op assets - gaande van visitekaartjes tot verpakkingen... en zelfs uw interieur.

  • Brand Concept
  • Logo Design
  • Brand Guidelines

Ready for take-off?

Doorheen de jaren kregen we de kans om straffe zaken voor uitdagende organisaties in uiteenlopende bedrijfstakken te doen. Dat bewijst ons portfolio: een verzameling van creatieve start-ups en gevestigde merken die het maximale uit het internet willen halen.

Kijk gerust even naar onze cases Kijk gerust even naar onze cases
Sikkema image2